Låt AmericanStyle.se vara med och skapa ditt drömkontor. Med våra helhetslösningar. Ring oss direkt på: 0728435376

Med våra helhetslösningar innebär det att ni endast har en kontaktperson som har totalt ansvar för alla era kontorsservice behov. Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda allt från uthyrning av bordspel, vr spel, kylskåp med nyttigheter till lokalvård, bemanning och pop up cafè.
Läs nedan om några av våra lösningar. Vi sätter upp våra ServicePad där alla medarbetare har direkt tillgång till era servicetjänster på strategiska platser i lokalen.

2017-10-25 / 17:25 Checklist(1)
2017-11-29 / 12:30 Material(12)
2017-12-01 / 15:30 Remarks(8)
10/15 Conference is occupied
5 New bookings today
0 Out off service
Post / Self storage(15)
Share and send
Employe & staffing (10)
View & communicate
Order & Delivery(23)
Incoming orders
Electric Power (7) Rooms
Master switch ON/OFF
Video doorbell
View visitors / open door
Multimedia / speaker(23) Rooms
Playlist
 • Samlad leverans direkt till konferansrummet ( v )
 • Inga start kostnader ( v )
 • Intern & Kontorsservice bästa verktyg ( v )
 • Inga bindningstider ( v )
 • Service 24 / 7 ( v )
 • En kontaktperson ( v )
 • Ständigt växande sortiment ( v )

Ni kan alltid ange fakturamärkning som kostnadsställe och beställare.

BEMANNING

Bemanning av allt från reception ifall ordinare är sjuk eller i möte, vaktmästare, handyman m.m är i American Style anda vilket innebär att servicenivån är utöver det vanliga. Vi kan snabbt lösa era dagliga behov och se till att lampor, papper i skrivaren eller fikat är uppdukat. Alla receptionister har dessutom en egen servicepad där mat, service och hantverkare bara ett klick ifrån. Därför kan vi erbjuda en oslagbar kombination och utbud för att göra er dag enkel och era besökare nöjda.

100% ELDRIVNA BUD – GO GREEN

Med AmericanStyle.se bud & frakservice bokar du snabbt ditt bud dygnet runt, lokalt, inrikes eller internationellt. Vi kan levererar ditt paket i hela världen till konkurranskraftiga priser.Med vårt live tracking system får du postionering om vart budet befinner sig, vi kan hämta upp den i samband med att vi levererar mat eller annan service till din adress. Det innebär att vi gör mindre avtryck på miljön.

POP UP COFFEE

Vi bygger upp en litet kaffehub där ni är med och bestämmer storlek, och färg. Pop up coffe konceptet är en garentad prestations och trivselfaktors höjare. Tänk dig att ditt företag har sitt egna cafè med det stortiment personalen önskar och era besökare kan avjnuta , dessutom en padda där ni får tillgång till alla andra produkter som inte får plats i kafèt . Njut av en god kopp kaffe eller härlig frukostservering, vi tar hand om resten. Det innebär: bemanning av personal, servering, inköp, och alla tekniska lösningar.

MATLEVERANSER

Ni bestämmer en leveranstid, personalen beställer olika måltider från vårt breda sortiment och betalar med sitt visa/MasterCard eller rikskort. Fast Pris frakt innebär att företaget debiteras endast ett fastpris / månad oavsett hur många olika måltider personalen beställer.

DRÖMKYLEN

Drömkylskåpet är en innovativ lösning som innebär att vi fyller upp ett kylskpåp med nyttigheter som ger energi och bra balans under dagen. Det är så flexibelt att ni kan välja ert egna sortiment som passar era behov. Det som inte finns i kylen kan ni beställa direkt från vår Servicepad som är monterad brevid kylskåpet och få leverans direkt till kylskåpet .Välkommen att kontakta oss för mer information eller besök hos några av våra kunder som använder vår unika lösning idag.

We call you

For any assistance
Call us :0728435376

Chatta med oss

Chatta med oss Chatbot Online

 • Hejsan! Kul att du vill komma i kontakt med oss, skriv din fråga så skall vi besvara den så snabbt som möjligt.
Do you want to comment ?
 • happy
  Jätte nöjd
 • satisfied
  Nöjd
 • sad
  Sådär
 • angry
  Missnöjd
 • Magazine

  Added to cart